Gereformeerde Gemeente in Nederland

Gereformeerde Gemeente in Nederland is een Kerk gelegen aan Vellerselaan 1 in Barneveld.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Nederland in Barneveld

De gemeente in Barneveld is opgericht op 7 augustus 1895 en heeft op 1 januari 2023 1881 leden. De predikant is ds. J. Roos en de consulent is ds. D.E. van de Kieft. De scriba is H. Morren en de koster is W. Hazeleger. De gemeente maakt gebruik van de Psalmberijming uit 1773 en heeft een kerkblad genaamd Kerkespraak. Het kerkblad verschijnt eens per twee weken. Er worden regelmatig jongerenavonden georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën. De vrijwilligersorganisatie Hart & Hand is ook actief binnen de gemeente. Het rekeningnummer van de kerk is NL31 RABO 0385 5783 77 en van de diaconie NL28 RABO 0385 5783 34. Voorheen zijn de gemeenteleden bediend door verschillende predikanten. Het kerkelijk bureau is gevestigd in Opheusden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente in Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente in Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente in Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente in Nederland

Bezoekers bekeken ook