Dorpskerk De Glind

Dorpskerk De Glind is een Kerk gelegen aan Postweg 78 in De Glind.

Meer informatie over Dorpskerk De Glind in De Glind

De Protestantse Gemeente (PG) van De Glind en Achterveld is een gemeente met een bijzonder verhaal, dat samenhangt met de oprichting van jeugddorp De Glind rond 1916. Iedere zondag is er een ontmoeting gelegenheid om 10.00 uur aan de Postweg 78 in De Glind. Voor de jongsten is er crèche en de kinderen van 4 t/m 12 jaar gaan tijdens de lezingen en de overdenking naar de kindernevendienst. Het jaarproject voor 2023 is bekend, waarbij de kerk zich richt op het helpen van kwetsbare mensen in Moldavië. Via partnerorganisaties ondersteunt de kerk daar kerkelijke gemeenten met training, advies en financiën bij het opzetten van lokale diaconale initiatieven. Meer informatie over dit project is te vinden op de website van Kerk in Actie. Donaties kunnen worden gedaan via een specifiek rekeningnummer. Daarnaast worden er in de komende weken verschillende vieringen gehouden, waarbij er collectes zijn voor het Bloemenfonds, Kerk in Actie: Rwanda en producten voor de Voedselbank worden ingezameld. De opnames van deze vieringen zijn beschikbaar via een besloten omgeving.

Wil je weten wat Dorpskerk De Glind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk De Glind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk De Glind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk De Glind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dorpskerk De Glind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk De Glind

Bezoekers bekeken ook