Stichting Double Harvest Netherlands

Stichting Double Harvest Netherlands is een Kerk gelegen aan Bakkersweg 53 in Voorthuizen.

Meer informatie over Stichting Double Harvest Netherlands in Voorthuizen

Double Harvest Nederland is een stichting die praktische en geestelijke hulp biedt in Ethiopië. Ze zetten landbouw- en veeteeltprojecten op en brengen mensen in contact met Jezus Christus. Sinds 1991 hebben ze al veel projecten gerealiseerd, zoals kuikenbroeierijen, kippenstallen, kippenslachterijen, een voerfabriek en een melkfabriek. Ook verbouwen ze groente en hebben ze een school en twintig kerken gebouwd. Double Harvest is geïnspireerd door de liefde van Christus en wil dit ook overbrengen op anderen. Ze zijn dankbaar voor de groeiende christenheid in Ethiopië en zien dit als een dubbele oogst.

Wil je weten wat Stichting Double Harvest Netherlands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Double Harvest Netherlands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Double Harvest Netherlands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Double Harvest Netherlands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Stichting Double Harvest Netherlands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Double Harvest Netherlands

Bezoekers bekeken ook