christengemeente De Open Hof

christengemeente De Open Hof is een Kerk gelegen aan Bosweg 17 in Voorthuizen.

Meer informatie over christengemeente De Open Hof in Voorthuizen

De Open Hof is een gemeente die ruimte en veiligheid biedt. Iedereen is welkom en wordt gezien en gehoord in deze warme en betrokken gemeente. De gemeente wil Jezus volgen met hoofd, hart en handen en nodigt iedereen uit om samen onderweg te gaan. In De Open Hof is er ruimte voor diversiteit en geloofsbeleving. Ze willen samen vieren, leren en dienen. De Bijbel geeft richting aan het leven van de gemeenteleden en ze zetten zich in voor de gemeente, medemensen en de leefwereld. De blogs van De Open Hof bevatten actuele informatie over het gemeenteleven. Er worden ook activiteiten en diensten georganiseerd waar mensen meer informatie over kunnen vinden op de website. Daarnaast is het maandblad INFO 2023/2024 beschikbaar om te downloaden.

Wil je weten wat christengemeente De Open Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van christengemeente De Open Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij christengemeente De Open Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je christengemeente De Open Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar christengemeente De Open Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. christengemeente De Open Hof

Bezoekers bekeken ook