Hersteld Hervormde Kerk Garderen

Hersteld Hervormde Kerk Garderen is een Kerk gelegen aan Mazenhofstraat 4 in Garderen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Kerk Garderen in Garderen

De website van de Hersteld Hervormde Gemeente van Garderen biedt een overzicht van alle aspecten van het gemeenteleven die gebaseerd zijn op de Bijbel. De erediensten op zondagen en doordeweekse dagen vormen het centrum van het gemeenteleven, waaruit andere bijeenkomsten voortkomen. Er zijn bijeenkomsten voor alle leeftijden, dus er is ook vast een geschikte bijeenkomst voor u, jou of de kinderen. Om live uitzendingen van de kerkdiensten te volgen, is een persoonlijk inlogaccount vereist. Als u nog geen account heeft, kunt u er een aanvragen via e-mail of telefonisch contact opnemen. Daarnaast is het mogelijk om kerkdiensten terug te luisteren via de eigen website van de gemeente. Als gast bent u van harte welkom om meer te weten te komen over de Bijbel en/of de kerkelijke gemeente. U kunt een zondagse kerkdienst bijwonen of contact opnemen met de predikant.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Kerk Garderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Kerk Garderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Kerk Garderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Kerk Garderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hersteld Hervormde Kerk Garderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Kerk Garderen

Bezoekers bekeken ook