Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht is een Kerk gelegen aan Van Schothorststraat 24 in Barneveld.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht in Barneveld

Na vele jaren dienst heeft de oude website van NGK Barneveld eindelijk een opvolger gekregen. De nieuwe website is gelanceerd en belooft een verbeterde gebruikerservaring. Op de website zijn verschillende kerkdiensten te vinden, waaronder morgendiensten en dankdagdiensten. Het adres van de kerk is Van Schothorststraat 24, 3772 AX Barneveld en het telefoonnummer is 0342-490239. Verder wordt er in de tekst nog vermeld dat de informatie op de website onderhevig is aan een disclaimer en privacyverklaring, en dat de website eigendom is van NGK Barneveld.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht

Bezoekers bekeken ook