Rijvereniging en Ponyclub "De Burght"

Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" is een Paardrijschool/manege gelegen aan Bosweg 19 in Voorthuizen.

Meer informatie over Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" in Voorthuizen

Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" is opgericht in 1976 en heeft als doel het bevorderen van de ruitersport. Ze bieden lessen aan in pony- en paardrijden en leren de verzorging en omgang met pony's en paarden. Daarnaast organiseren ze wedstrijden en maken ze gebruik van de faciliteiten van manege de Burght. Het bestuur bestaat uit gekozen leden en er zijn momenteel meer dan 140 actieve leden die wekelijks lessen volgen. In 1991 is de ponyclub uitgebreid met een paardenafdeling en in 2003 is de vereniging opgesplitst in een paarden- en ponyafdeling. Voor voltige kan men ook bij de vereniging terecht.

Wil je weten wat Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijvereniging en Ponyclub "De Burght"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Rijvereniging en Ponyclub "De Burght" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijvereniging en Ponyclub “De Burght”

Bezoekers bekeken ook