Paardensportvereniging De Garderruiters

Paardensportvereniging De Garderruiters is een Paardrijschool/manege gelegen aan Speulderbosweg 28 in Garderen.

Meer informatie over Paardensportvereniging De Garderruiters in Garderen

Buiten Garderen, dicht bij de natuur en ruiterpaden, bevindt zich de accommodatie van de landelijke rijvereniging De Garderruiters en ponyclub De Garderreentjes. Deze gezellige vereniging biedt lessen aan in mennen, gegeven door Ruud Donker op maandagavonden. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan verschillende doelen en wordt er gebruik gemaakt van kegels. Daarnaast organiseert de vereniging de Hippalgo competitie, bestaande uit 3 selectiewedstrijden en een finale. Inschrijven kan via mijn KNHS. Verder zijn er menlessen op maandagavonden, waarbij het mogelijk is om mee te rijden. Ook zijn er in het verleden activiteiten georganiseerd, zoals een ponykamp en een gezellige bloemenworkshop. Op Koningsdag organiseert De Garderruiters een kleedjesmarkt en verschillende activiteiten. Volg de vereniging op Facebook en mail voor meer informatie. De Garderruiters is een gezellige ruitersport-vereniging waar 'het meedoen' belangrijker is dan 'het winnen'.

Wil je weten wat Paardensportvereniging De Garderruiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardensportvereniging De Garderruiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardensportvereniging De Garderruiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardensportvereniging De Garderruiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Paardensportvereniging De Garderruiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardensportvereniging De Garderruiters

Bezoekers bekeken ook