Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V.

Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. is een Paardrijschool/manege gelegen aan Asselseweg 35 in Kootwijk.

Meer informatie over Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. in Kootwijk

Gert en Wytske van den Hoorn hebben een paardensportcentrum op de Veluwe, waar ze dagelijks privé-dressuurlessen geven aan ruiters met eigen paarden. Ze hebben 5 sterren toegekend gekregen van de F.N.R.S. en hebben een veiligheidscertificaat. Daarnaast bieden ze ook campingfaciliteiten met 20 vaste staanplaatsen voor houten chalets. In de maanden april t/m september organiseren ze verschillende wedstrijden op hun evenemententerrein. Je kunt bij hen ook professionele dressuurlessen volgen tot het hoogste niveau. Ze hebben een grote all-weather bodem en twee binnenmaneges waar de lessen plaatsvinden. De paarden worden gestald in ruime buitenboxen en er is ook een stapmolen en weide beschikbaar. Daarnaast bieden ze vakantiewoningen aan waar je met of zonder paard kunt verblijven. Het paardensportcentrum is ideaal gelegen aan ruiterpaden en er zijn genoeg faciliteiten voor wedstrijdruiters. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Hoorn Kootwijk Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook