Manege en Ponykamp De Burght

Manege en Ponykamp De Burght is een Paardrijschool/manege gelegen aan Valkseweg 128 in Barneveld.

Meer informatie over Manege en Ponykamp De Burght in Barneveld

Manege en Ponykamp de Burght biedt paard- en ponyrijlessen aan voor volwassenen, jongeren en kinderen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de ruiters op basis van leeftijd en ervaring. Naast de rijlessen zijn er ook andere activiteiten op de manege. Daarnaast organiseert de manege volledig verzorgde ponykampen waarbij plezier en nieuwe vriendschappen centraal staan. De Burght hecht veel waarde aan kwaliteit en plezier en zorgt ervoor dat zowel ruiter als paard zich op hun gemak voelen. De paarden kunnen vrij rondlopen in de Paarden Vrijloop Stal, wat een positief effect heeft op hun welzijn. Geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de paarden en pony's en de faciliteiten van de manege te bekijken. Het laatste nieuws en contactgegevens zijn te vinden op de website van de Burght.

Wil je weten wat Manege en Ponykamp De Burght verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manege en Ponykamp De Burght of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manege en Ponykamp De Burght? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manege en Ponykamp De Burght het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Manege en Ponykamp De Burght reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manege en Ponykamp De Burght

Bezoekers bekeken ook