Human & Horse Academy & Hotel

Human & Horse Academy & Hotel is een Paardrijschool/manege gelegen aan Harskamperweg 22 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Human & Horse Academy & Hotel in Kootwijkerbroek

De Human & Horse Academy maakt liefdevolle paardentraining toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau van het paard. Ze bieden thuisstudies aan, bestaande uit een boek en meer dan 150 video's, die zowel via een persoonlijke leeromgeving als via een mobiele app beschikbaar zijn. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan voor trainers en instructeurs, zowel in Nederland als daarbuiten. Greetje Hakvoort, de oprichter van de Academy, streeft ernaar om paardentraining eenvoudig te maken door goede communicatie tussen ruiter en paard. Ze nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze transformatie en belooft dat de trainers van Human & Horse je en je paard naar een hoger niveau zullen brengen. Verder bieden ze ook een gratis e-book en maandelijkse tips aan om zelf je paard goed te kunnen trainen.

Wil je weten wat Human & Horse Academy & Hotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Human & Horse Academy & Hotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Human & Horse Academy & Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Human & Horse Academy & Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Human & Horse Academy & Hotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Human & Horse Academy & Hotel

Bezoekers bekeken ook