Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah'

Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 212 in Voorthuizen.

Meer informatie over Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' in Voorthuizen

Het Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' is een populaire plek waar je lekker en veel kunt eten voor weinig geld. De bediening is super aardig en enthousiast, waardoor je een hele leuke avond kunt hebben. Sommige gasten vinden het restaurant echter gedateerd en rommelig van binnen, met een toiletvloer die zo plakt dat het lijkt op een discotheekvloer. Ondanks deze minpuntjes is de prijsverhouding erg goed en kun je hier goedkoop eten. Er zijn ook andere restaurants in de buurt, zoals Mevlana Grillstube, Vieux Carouge en Sushitime. Deze informatie is afkomstig van de website lomyu.com.

Wil je weten wat Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Chinees-Indisch restaurant 'Mei-Wah' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch restaurant ‘Mei-Wah’

Bezoekers bekeken ook