Pitstop Barneveld

Pitstop Barneveld is een Restaurant gelegen aan Compagnieweg 12-B in Barneveld.

Meer informatie over Pitstop Barneveld in Barneveld

Wij bieden een ruim assortiment warme en koude buffetten aan, evenals lunch, barbecue, maaltijden, hapjes en salades. Naast bekende snacks en patat, hebben we ook belegde broodjes en uitsmijters. Je kunt het eten bij ons afhalen of nuttigen in onze lunchroom met 32 zitplaatsen binnen en 32 zitplaatsen buiten. Bezorging aan huis of op de zaak is mogelijk vanaf €4,50. We hebben ook verschillende BBQ-pakketten met diverse vleessoorten en salades. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail en wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Harselaar in Barneveld. Onze openingstijden en recente berichten zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Pitstop Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitstop Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitstop Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitstop Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pitstop Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitstop Barneveld

Bezoekers bekeken ook