Restaurant Het Karrewiel

Restaurant Het Karrewiel is een Restaurant gelegen aan Harremaatweg 26 in Voorthuizen.

Meer informatie over Restaurant Het Karrewiel in Voorthuizen

In de buurt van Voorthuizen is Restaurant Het Karrewiel een geweldige plek om heerlijk te gaan eten. Het restaurant heeft een gezellige en moderne sfeer en biedt verse gerechten aan. De menukaart verandert mee met de seizoenen en er is keuze uit vlees of vis. Als u of een van uw gasten geen vlees en/of vis eet, is er ook een vegetarisch menu beschikbaar. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken en ligt net buiten het dorp Voorthuizen bij Vakantiepark Ackersate. Het is mogelijk om een tafel te reserveren, zodat u niet teleurgesteld wordt. De contactgegevens voor reserveringen zijn te vinden op de website. Daarnaast is het restaurant geopend en kunt u de actuele openingstijden op de website vinden. Voor evenementen en feesten kunt u ook contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant Het Karrewiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Karrewiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Karrewiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Karrewiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant Het Karrewiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Karrewiel

Bezoekers bekeken ook