Restaurant Oranjerie Lavande

Restaurant Oranjerie Lavande is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 4A in Barneveld.

Meer informatie over Restaurant Oranjerie Lavande in Barneveld

Oranjerie Lavande is een restaurant dat begon als een avontuur en nu een missie heeft gevonden. Ze zijn verhuisd van Voorthuizen naar Barneveld en bieden elke dag bijzondere gerechten met streekproducten uit de hele provincie Gelderland, gecombineerd met Mediterrane recepten en kruiden. Hun menu verandert regelmatig en ze doen mee met de seizoenen, zoals het Asperge-, Mossel- en Wildseizoen. Alles wordt ambachtelijk bereid en vers van de leveranciers geserveerd. Ze zijn trots op hun motto: De Proeftuin van de Gelderse Streekproducten. Je kunt het restaurant vinden op Stationsweg 4A in Barneveld en ze hebben flexibele openingstijden voor speciale gelegenheden. Op dit moment zijn ze gesloten vanaf 2 oktober tot en met 1 november voor een vakantie, maar enkele feesten en bruiloften gaan nog wel door.

Wil je weten wat Restaurant Oranjerie Lavande verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Oranjerie Lavande of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Oranjerie Lavande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Oranjerie Lavande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant Oranjerie Lavande reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Oranjerie Lavande

Bezoekers bekeken ook