De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant

De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant is een Restaurant gelegen aan Apeldoornsestraat 48 B in Voorthuizen.

Meer informatie over De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant in Voorthuizen

Familierestaurant De Voortse Herberg op de Veluwe biedt een onbeperkt wok, grill & buffet waar je kunt genieten van verschillende wereldgerechten. Voor een vaste prijs kun je hier 2 uur lang onbeperkt eten en drinken, exclusief speciaal bier en gedistilleerde dranken. Daarnaast biedt De Voortse Herberg ook unieke arrangementen, zoals uit eten met roofvogels en uilen, huifkartochten, buks schieten, vergaderen, kinderfeestjes en feesten en partijen. Deze arrangementen zorgen voor een onvergetelijke ervaring en maken het restaurant geschikt voor allerlei gelegenheden.

Wil je weten wat De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant

Bezoekers bekeken ook