Tennis Vereniging Stroe

Tennis Vereniging Stroe is een Tennisvereniging gelegen aan Wulpenweg 16 in Stroe.

Meer informatie over Tennis Vereniging Stroe in Stroe

T.V. Stroe heeft belangrijk nieuws te melden. Allereerst kondigen ze het Verhoeks Exclusief Pinksterweekend Toernooi aan voor 2022. Ook is er een toss-avond gepland op 11 maart en kunnen mensen zich inschrijven voor het Spar Bakker Stroe Open 2022. Daarnaast is er een corona-update: de kantine is weer open. T.V. Stroe benadrukt het belang van hun sponsoren en geeft aan dat ze zonder hen nergens zouden zijn. Op hun website kunnen alle sponsoren worden bekeken.

Wil je weten wat Tennis Vereniging Stroe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis Vereniging Stroe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis Vereniging Stroe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis Vereniging Stroe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tennis Vereniging Stroe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis Vereniging Stroe

Bezoekers bekeken ook