Tennisclub De Harremaat

Tennisclub De Harremaat is een Tennisvereniging gelegen aan Harremaat, Harremaatweg 22 in Voorthuizen.

Meer informatie over Tennisclub De Harremaat in Voorthuizen

Op zondag 3 september vond de finaledag plaats van het Harremaat Cooster Dubbel Open Toernooi. Onder ideale weersomstandigheden werden de finales gespeeld en om 18 uur vond de prijsuitreiking plaats. Dit jaar was het de laatste keer dat Miranda, Ramon en Lianne het toernooi organiseerden, volgend jaar komt er een nieuwe toernooicommissie. Ook werd er een loterij gehouden waar mooie prijzen te winnen waren. Verder is er een nieuwe regel ingevoerd waarbij (zomer)leden nog maar 1 reservering per dag kunnen maken voor een padelbaan, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk leden gebruik kunnen maken van de banen. Ten slotte is er een verslag van de Padel Kampioenschappen 2023 en worden de contactgegevens van de club vermeld.

Wil je weten wat Tennisclub De Harremaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisclub De Harremaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisclub De Harremaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisclub De Harremaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tennisclub De Harremaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisclub De Harremaat

Bezoekers bekeken ook