LTC Barneveld

LTC Barneveld is een Tennisvereniging gelegen aan Plantagelaan 31 in Barneveld.

Meer informatie over LTC Barneveld in Barneveld

LTC Barneveld is een tennisvereniging die een breed scala aan mogelijkheden biedt voor zowel beginners als competitiespelers. Ze hebben tennis- en padelbanen die het hele jaar door geopend zijn, behalve bij slecht weer, wanneer je een binnenbaan kunt reserveren bij Tennishal Barneveld. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail (info@ltcbarneveld.nl) of telefoonnummer (+31 342 414 491). Het adres van de tennisvereniging is Plantagelaan 31, 3772 MB Barneveld. LTC Barneveld is een geregistreerd bedrijf met het KVK-nummer 40121203.

Wil je weten wat LTC Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LTC Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LTC Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LTC Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar LTC Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LTC Barneveld

Bezoekers bekeken ook