Stichting Rolstoeltennis Gelderland

Stichting Rolstoeltennis Gelderland is een Tennisvereniging gelegen aan Willem Barentszstraat 45 in Barneveld.

Meer informatie over Stichting Rolstoeltennis Gelderland in Barneveld

Samenvatting: Stichting Rolstoeltennis Gelderland heeft als doel het stimuleren en ontwikkelen van rolstoeltennis in de provincie Gelderland. Ze organiseren rolstoeltennisclinics en -toernooien en bieden bemiddeling bij trainingen aan. Ze zijn betrokken bij het 16e Barneveld Open Rolstoeltoernooi dat plaatsvindt van 8 tot 10 september 2023. Het toernooi vindt plaats bij LTC Barneveld en biedt verschillende categorieën aan, zoals single, dubbel en mix. Er zijn gravelbanen buiten en tapijtbanen binnen beschikbaar. Het inschrijfgeld varieert per onderdeel en moet contant worden betaald bij de wedstrijdtafel voor aanvang van de eerste wedstrijd. Voor spelers is catering inbegrepen, maar vrienden en familieleden kunnen tegen een kleine bijdrage mee-eten. Fysiotherapie wordt verzorgd door Medifit en rolstoelservice door Stuurman Sport. De inschrijving sluit op 28 augustus 2023.

Wil je weten wat Stichting Rolstoeltennis Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Rolstoeltennis Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Rolstoeltennis Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Rolstoeltennis Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Stichting Rolstoeltennis Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Rolstoeltennis Gelderland

Bezoekers bekeken ook