Studio Medico Cssc

Studio Medico Cssc is een Huisarts gelegen aan Spoorstraat 11 in Barneveld.

Meer informatie over Studio Medico Cssc in Barneveld

Studio Medico CSSC is een huisartspraktijk gevestigd in het centrum van Barneveld. Ze bieden gratis parkeerplaatsen en fietsenstalling aan. Op hun website vindt u alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden en waarneming in de avond en het weekend. Daarnaast nodigen ze ieder jaar patiënten uit voor de griepvaccinatie. Dit jaar komt daar voor een specifieke groep patiënten tussen de 73 en 79 jaar een extra pneumokokkenvaccinatie bij. De vaccinaties zullen alleen op dinsdag 10-11-2020 plaatsvinden bij kasteel de Schaffelaar, vlakbij de praktijk. Er zullen geen inhaalmomenten zijn, dus het is belangrijk om op de uitnodiging genoemde tijdstip aanwezig te zijn en rekening te houden met de geldende overheidsvoorschriften.

Wil je weten wat Studio Medico Cssc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Medico Cssc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Medico Cssc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Medico Cssc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Studio Medico Cssc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Medico Cssc

Bezoekers bekeken ook