Huisartsenpraktijk Bloemendal

Huisartsenpraktijk Bloemendal is een Huisarts gelegen aan Wethouder Rebellaan 128 in Barneveld.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bloemendal in Barneveld

Vanwege het groeiende aantal inwoners van Barneveld wordt er binnenkort gestart met de bouw van de nieuwe wijk Bloemendal. Deze wijk zal 1500 nieuwe woningen en een gezondheidscentrum omvatten. Een deel van de huisartsenpraktijk zal ook verhuizen naar Bloemendal, om de beste zorg te kunnen blijven bieden aan de inwoners. Op de website van de praktijk vindt u meer informatie over deze veranderingen. Daarnaast wordt er in de tekst gesproken over het Landelijk Schakel Punt, waarbij uw huisarts of apotheek uw gegevens kan delen met andere zorgverleners na uw toestemming. De huisartsen binnen de praktijk adviseren om toestemming te geven. Verder worden er praktische zaken genoemd, zoals contactgegevens en openingstijden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bloemendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bloemendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bloemendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bloemendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bloemendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bloemendal

Bezoekers bekeken ook