Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe

Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe is een Huisarts gelegen aan Blauwgras 4 in Stroe.

Meer informatie over Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe in Stroe

Huisartsenpraktijk Ederveen biedt verschillende zorgdiensten aan en nodigt mensen uit om hun medische keuringen door hen te laten verzorgen. Vanaf 2 januari 2023 zal er weer een inloopspreekuur zijn. Op 27 oktober is de praktijk gesloten vanwege een teamuitje, maar ze zijn wel bereikbaar voor spoedgevallen. In geval van levensgevaar moet 112 worden gebeld en voor spoedgevallen tijdens openingstijden kan 0318-745222 worden gebeld, terwijl de huisartsenpost buiten openingstijden bereikbaar is op 0318-200800.

Wil je weten wat Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts.prakt. Ederveen/Stroe

Bezoekers bekeken ook