Huisartspraktijk De Burgt

Huisartspraktijk De Burgt is een Huisarts gelegen aan Nederwoudseweg 17-D in Barneveld.

Meer informatie over Huisartspraktijk De Burgt in Barneveld

In de week van 16 tot 20 oktober zullen de uitnodigingen voor de griepvaccinaties weer bij de patiënten op de mat vallen. Ook patiënten geboren tussen 01-01-1957 en 31-12-1960 kunnen een uitnodiging verwachten voor een pneumococcen vaccinatie. Vanaf 2 oktober 2023 starten ze weer met bloedafname op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.30 en 11.30 uur, hiervoor moet een afspraak worden gemaakt met de assistente. Er is een patiëntenbrief opgesteld met belangrijke informatie voor de komende periode, deze is te vinden via een link. De assistente is voortaan op werkdagen bereikbaar van 08.00 - 13.00 uur en van 15.00 - 17.00 uur. De huisartsenpraktijk De Burgt heeft ook een spoeddienst en hanteert nieuwe openingstijden.

Wil je weten wat Huisartspraktijk De Burgt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk De Burgt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk De Burgt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk De Burgt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Huisartspraktijk De Burgt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk De Burgt

Bezoekers bekeken ook