MAPSUP

MAPSUP is een Hoofdkantoor gelegen aan Tolboomweg 2 in Terschuur.

Meer informatie over MAPSUP in Terschuur

De MapTable is een veelzijdige touchtafel met eindeloze mogelijkheden. De tafel is verrijdbaar, in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar ontwerp. Hij is voorzien van een krachtige computer en verschillende software applicaties, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen zoals inventariseren, schetsen, tekenen en projectmatig werken. De interactieve tafel werkt met een speciale pen, vingeraanraking, keyboard en muis. Op de tafel kunnen tot acht personen plaatsnemen en direct kaarten oproepen. Iedereen kan zijn eigen ideeën op de kaart tekenen en deze vervolgens combineren met ideeën van anderen. Daarnaast kan de tafel gebruikt worden om verhalen te vertellen en een beter inzicht te krijgen in de gedachten van gesprekspartners. De tafel is geschikt voor alle mogelijke werkmethodes en iedereen kan er mee werken.

Wil je weten wat MAPSUP verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAPSUP of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAPSUP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAPSUP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar MAPSUP reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAPSUP

Bezoekers bekeken ook