Herzog Medical B.V.

Herzog Medical B.V. is een Hoofdkantoor gelegen aan Tolboomweg 14 in Terschuur.

Meer informatie over Herzog Medical B.V. in Terschuur

Met de compressiekousen van Herzog blijf je blessures voor en herstel je sneller. De kousen voorkomen stijve kuiten, blessures aan het scheenbeen, achillespeesklachten en andere sportblessures. Herzog kousen hebben een medisch certificaat en een bijzonder maatsysteem waarbij het been op 6 punten wordt opgemeten voor een perfecte pasvorm. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de PRO Compressiekousen en Compressie Enkelsokken. Daarnaast biedt Herzog ook de Support kous aan, ideaal voor lichtere inspanningen zoals joggen of wandelen, maar ook om vermoeide benen te voorkomen tijdens werk- en reisdagen of tijdens het skiën. Topatleten, sportbonden, fysiotherapeuten en sportartsen kiezen voor Herzog. Het merk is ook een trotse partner van de Atletiekunie.

Wil je weten wat Herzog Medical B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herzog Medical B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herzog Medical B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herzog Medical B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Herzog Medical B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herzog Medical B.V.

Bezoekers bekeken ook