Dailylicious Voeding en Training

Dailylicious Voeding en Training is een Hoofdkantoor gelegen aan Uilebaardlaan 13 in Barneveld.

Meer informatie over Dailylicious Voeding en Training in Barneveld

Sabine Thissen is een gediplomeerd gewichtsconsulent en Personal Trainer die vrouwen helpt om op een gezonde, duurzame manier af te vallen en hun ideale gewicht te bereiken en behouden. Ze gelooft in een goede balans tussen genieten van het leven en een gezonde leefstijl. Met haar voedingsplan, coaching en personal training helpt ze vrouwen om hun doelen te bereiken. Ze biedt persoonlijk voedingsadvies met een app, gezonde recepten en ondersteuning. Daarnaast biedt ze ook een 1-op-1 coachingstraject aan voor persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Sabine benadrukt dat gezondheid de basis is voor een gelukkig leven en dat je je doelen kunt bereiken door je leefstijl te veranderen. Ze biedt ook personal training aan, waarbij je met een professionele trainer werkt aan een gezonder en fitter lichaam, inclusief coaching op voeding en leefstijl. Sabine gelooft in de balans tussen genieten en het maken van gezonde keuzes en biedt verschillende recepten en artikelen aan op haar website. Ze nodigt mensen uit om hun vragen aan haar te stellen via het formulier op haar website en biedt ook een gratis strategiesessie aan voor twijfelaars. Daarnaast is er een gratis e-book beschikbaar over afvallen met hardlopen.

Wil je weten wat Dailylicious Voeding en Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dailylicious Voeding en Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dailylicious Voeding en Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dailylicious Voeding en Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dailylicious Voeding en Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dailylicious Voeding en Training

Bezoekers bekeken ook