Chaletpark Het Hunnenbos

Chaletpark Het Hunnenbos is een Kampeerterrein gelegen aan Zevenbergjesweg 8 in Voorthuizen.

Meer informatie over Chaletpark Het Hunnenbos in Voorthuizen

Chaletpark Het Hunnenbos is een klein en rustig park gelegen in de bossen tussen Voorthuizen en Garderen. Het park beschikt over ongeveer 90 plaatsen, 2 blokhutten, een speeltuintje voor de kleintjes en een heerlijk zwembad. Het is de ideale plek voor zowel jong als oud om te genieten van een fijne vakantie. De ruime plaatsen hebben een gunstige ligging in de zon en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor een eigen chalet of stacaravan. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op het park. Het kantoor is op zondag gesloten, maar tijdens kantooruren zijn ze telefonisch bereikbaar op 0342-471503 of per e-mail op info@hethunnenbos.nl. Hopelijk tot ziens op Chaletpark Het Hunnenbos!

Wil je weten wat Chaletpark Het Hunnenbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chaletpark Het Hunnenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chaletpark Het Hunnenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chaletpark Het Hunnenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Chaletpark Het Hunnenbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chaletpark Het Hunnenbos

Bezoekers bekeken ook