Natuurkampeerterrein De Zanderdennen

Natuurkampeerterrein De Zanderdennen is een Kampeerterrein gelegen aan in Kootwijk.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein De Zanderdennen in Kootwijk

Langs slingerende wegen door het bos ligt natuurkampeerterrein Zanderdennen, gelegen in Kootwijk op de Veluwe. Het terrein biedt beschutte plekken voor tenten, caravans, campers en vouwwagens, allemaal voorzien van elektriciteit. Kinderen kunnen spelen op het terrein en oudere kinderen kunnen hutten bouwen in het bos. Er is een sanitair gebouw en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. In de omgeving van het kampeerterrein kan men wandelen en fietsen, bijvoorbeeld naar het voormalig zendstation Radio Kootwijk. Het Kootwijkerzand, naast het kampeerterrein, is een bijzonder natuurgebied op de Veluwe. De kampeerplaats is geschikt voor campers met een maximale lengte van 8 meter.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein De Zanderdennen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein De Zanderdennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein De Zanderdennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein De Zanderdennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Natuurkampeerterrein De Zanderdennen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein De Zanderdennen

Bezoekers bekeken ook