Camping Harskamperdennen

Camping Harskamperdennen is een Kampeerterrein gelegen aan Houtvester van Het Hoffweg 25 in Kootwijk.

Meer informatie over Camping Harskamperdennen in Kootwijk

De Harskamperdennen, een camping in het hart van een dennenbos, krijgt een make-over en zal in de zomer van 2023 heropenen. De camping biedt verschillende staanplaatsen voor tenten, caravans, campers en busjes, evenals volledig uitgeruste accommodaties voor een comfortabel verblijf. De camping is volledig autovrij, waardoor het veilig is voor fietsen en ideaal voor gezinsvakanties en mensen die van een rustig leven houden. Kinderen kunnen genieten van verschillende speelzones, waaronder trampolines, zandbakken, een waterzone en speeltuinen. Honden zijn welkom op speciaal gereserveerde plaatsen. De camping biedt ook een overdekte kampvuurplaats voor gezellige momenten met medekampeerders. Gelegen in de provincie Gelderland, op ongeveer een uur rijden van Amsterdam en Rotterdam, is de camping omringd door natuur en biedt het de mogelijkheid om de Veluwe te verkennen. De geschiedenis van de camping gaat terug tot 1961, toen het voor het eerst geopend werd als een 'modelterrein' voor verblijfsrecreatie. Een deel van de camping heeft de status van natuurcamping en voldoet aan de criteria van Stichting De Groene Koepel. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website van de camping en er is mogelijkheid tot veilig betalen. De contactgegevens van de camping zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Camping Harskamperdennen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Harskamperdennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Harskamperdennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Harskamperdennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Camping Harskamperdennen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Harskamperdennen

Bezoekers bekeken ook