Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard

Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard is een Bed & Breakfast gelegen aan Postweg 72-1 in De Glind.

Meer informatie over Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard in De Glind

Onze Bed & Breakfast 'Herberg de Appelgaard' ligt in de rustieke omgeving van De Glind. Het bestaat uit vier kamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een bed, douche en toilet. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte waar gezellig gegeten kan worden. Er is aan alles gedacht, zoals een sauna en een wasmachine. Als je de omgeving wilt verkennen, kun je een oldtimer of een e-cruiser bij ons huren. We hebben vier kamers met boxsprings en twee losse bedden. Er zijn ook positieve testimonials van gasten die de netheid en vriendelijkheid van de gastheren benadrukken. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Barneveld – De Appelgaard

Bezoekers bekeken ook