B&B 't Rust

B&B 't Rust is een Bed & Breakfast gelegen aan Wilhelminastraat 55 in Barneveld.

Meer informatie over B&B 't Rust in Barneveld

Welkom in Bed & Breakfast 't Rust, gelegen in het centrum van Barneveld. Hier kunt u genieten van een ontspannen verblijf in een rustige omgeving. De B&B bevindt zich in de bruisende winkelstraat, waar u een ruime keuze hebt uit winkels en restaurants. Het appartement is ruim en van alle gemakken voorzien, met een oppervlakte van 45m2 en een comfortabele douche. U kunt ongestoord thuiskomen en vertrekken, aangezien het een vrijstaand appartement is. De B&B is in 2015 gebouwd en in 2022 volledig vernieuwd. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-44494384. We verwelkomen u graag als gast in B&B 't Rust om te genieten van onze gastvrijheid en de mooie omgeving van Barneveld.

Wil je weten wat B&B 't Rust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B 't Rust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B 't Rust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B 't Rust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar B&B 't Rust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B ’t Rust

Bezoekers bekeken ook