B&B De Hooiberg

B&B De Hooiberg is een Bed & Breakfast gelegen aan Rulerweg 1 in Barneveld.

Meer informatie over B&B De Hooiberg in Barneveld

B&B De Hooiberg is een accommodatie in Barneveld, Gelderland, met een terras en uitzicht op de tuin. Gasten laten positieve opmerkingen achter over hun verblijf, zoals de schone en ruime accommodatie, het heerlijke ontbijt en de gastvrijheid van de eigenaren. De locatie is ook ideaal, vooral voor mensen die een cursus volgen bij het nabijgelegen paardensportcentrum. Het landschap rondom de B&B wordt ook gewaardeerd door gasten. B&B De Hooiberg biedt gratis WiFi en is ideaal voor fietsliefhebbers. Barneveld is een stad in de provincie Gelderland en het administratieve centrum van de gelijknamige gemeente. Boek nu je verblijf bij B&B De Hooiberg.

Wil je weten wat B&B De Hooiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Hooiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Hooiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Hooiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar B&B De Hooiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Hooiberg

Bezoekers bekeken ook