Zwembad De Glind

Zwembad De Glind is een Zwembad gelegen aan Postweg 80 in De Glind.

Meer informatie over Zwembad De Glind in De Glind

Het zwemseizoen van Splash, een kleinschalig en duurzaam verwarmd openluchtzwembad in De Glind, is voorbij en ze zijn nu gesloten. Vanaf half mei 2024 hopen ze iedereen weer terug te zien. Het zwembad biedt een verscheidenheid aan baden, een ruime zonneweide met speeltoestellen en een kiosk, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen, te zwemmen en te spelen. Het zwembad is geschikt voor zowel jong als oud, met een peuterbad, een groot bad en een diep gedeelte met duikplank en duikgat. Je kunt een abonnement kopen voor een zomer lang zwemmen vanaf €57,50, of een dagkaartje kopen voor €6,50. Het zwembad is geopend van half mei tot en met 26 augustus 2023, maar houd de Facebook-pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen. Daarnaast heeft het zwembad ook zwemlessen, feestjes en de mascottes Droppie en Druppie die de weg wijzen naar o.a. de toiletten, kiosk en EHBO.

Wil je weten wat Zwembad De Glind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Glind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Glind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Glind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Zwembad De Glind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Glind

Bezoekers bekeken ook