Zwembad De Berkenhorst

Zwembad De Berkenhorst is een Zwembad gelegen aan Kerkendelweg in Kootwijk.

Meer informatie over Zwembad De Berkenhorst in Kootwijk

Midden in de Veluwse bossen bij Apeldoorn, verstopt tussen het groen, ligt Vakantiepark De Berkenhorst. Dit autovrije bungalowpark biedt plezier voor het hele gezin. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving, door de groene bossen en heidevelden en het natuurreservaat Kootwijkerzand. Daarnaast zijn er verschillende leuke uitstapjes in de buurt, zoals Paleis het Loo, het Kröller-Müller Museum en het Dolfinarium. Het vakantiepark heeft verschillende suggesties voor accommodaties, zoals de Restyled Comfort 4B, Comfort 6A, Comfort 4C en Comfort 8. Er zijn ook diverse faciliteiten, zoals zwemmen, sport en spel, kinderactiviteiten en wellness. Het adres en de reisinfo zijn beschikbaar, evenals de parkplattegrond en tips voor uitstapjes. Je kunt je boeking bekijken en wijzigen in mijn Roompot, en er zijn verschillende aanbiedingen voor last minutes in de herfst, de herfstvakantie, de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie. Roompot biedt ook omboekgarantie tot 28 dagen voor aankomst, flexibel betalen en gratis annuleren binnen 24 uur na boeken.

Wil je weten wat Zwembad De Berkenhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Berkenhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Berkenhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Berkenhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Zwembad De Berkenhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Berkenhorst

Bezoekers bekeken ook