Zensi Beauty in Balance

Zensi Beauty in Balance is een Schoonheidssalon gelegen aan Orlofflaan 2 in Barneveld.

Meer informatie over Zensi Beauty in Balance in Barneveld

Zensi is een salon die in 2017 is opgericht door een ervaren schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich gespecialiseerd in bindweefselmassage, voetreflextherapie en visagie. Bij Zensi wordt er geluisterd naar de wensen van de klant en wordt er gekeken naar de behoeften van de huid. Voetreflextherapie is gebaseerd op het idee dat levensenergie door het lichaam stroomt via meridianen. Het menselijk lichaam functioneert als een goed afgestelde machine, maar wanneer een onderdeel niet goed werkt, kan dit invloed hebben op het hele lichaam. Daarom is het belangrijk om bij behandelingen rekening te houden met het effect op het geheel. Bij Zensi worden ook schoonheidsbehandelingen aangeboden, waarbij ontspanning en huidverbetering gecombineerd worden. Er wordt gewerkt met producten van Cenzaa en er wordt gekeken naar de specifieke behoeften van de huid. Het doel is om zowel het lichaam als de geest goed te verzorgen, want een gezonde levensstijl is de basis voor schoonheid.

Wil je weten wat Zensi Beauty in Balance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zensi Beauty in Balance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zensi Beauty in Balance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zensi Beauty in Balance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Zensi Beauty in Balance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zensi Beauty in Balance

Bezoekers bekeken ook