Zalencentrum en Pension De Glind

Zalencentrum en Pension De Glind is een Bed & Breakfast gelegen aan Postweg 65 in De Glind.

Meer informatie over Zalencentrum en Pension De Glind in De Glind

De Glind is een centraal gelegen plaats omringd door natuur aan de rand van de Veluwe. Het Zalencentrum en Pension De Glind biedt een ruime accommodatie met 9 zalen en 58 kamers. Op dit moment fungeert het als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. Naast overnachtingen bieden ze ook faciliteiten voor conferenties, vergaderingen en workshops. Je kunt er ook een paar dagen tussenuit om te wandelen, sporten, fietsen en culinair te genieten. Het verhaal achter Jeugddorp De Glind is ook de moeite waard om te vertellen.

Wil je weten wat Zalencentrum en Pension De Glind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zalencentrum en Pension De Glind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zalencentrum en Pension De Glind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zalencentrum en Pension De Glind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Zalencentrum en Pension De Glind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zalencentrum en Pension De Glind

Bezoekers bekeken ook