Yume Phan Barneveld

Yume Phan Barneveld is een Japans restaurant gelegen aan Jan van Schaffelaarstraat 19 in Barneveld.

Meer informatie over Yume Phan Barneveld in Barneveld

Bij Yume Phan Barneveld kunt u genieten van een unieke mix van Vietnamese en Japanse specialiteiten. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 22:00 uur en u kunt eten afhalen tussen 12:00 en 22:00 uur, met uitzondering van de periode tussen 12:00 en 16:00 uur waarin telefonisch bestellen mogelijk is. Bezorgen is mogelijk van 16:00 tot 21:00 uur. De ervaren chefs koken met passie en kennis over de Vietnamese en Japanse tradities. Ze gebruiken dagverse ingrediënten en traditionele bereidingswijzen om een echte smaaksensatie te creëren. U kunt bij Yume Phan Barneveld Al La Carte dineren en de unieke menukaart ontdekken. U kunt online of telefonisch reserveren. Op dit moment zijn er geen actuele berichten of aanbiedingen. Bestel via het eigen bestelsysteem voor afhalen of bezorgen en ontvang automatisch 10% korting op uw bestelling.

Wil je weten wat Yume Phan Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yume Phan Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yume Phan Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yume Phan Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Yume Phan Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yume Phan Barneveld

Bezoekers bekeken ook