You like it Wonen

You like it Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Langstraat 53 in Barneveld.

Meer informatie over You like it Wonen in Barneveld

You Like It Wonen is een verf- en woonspeciaalzaak gevestigd in Barneveld. Ze hebben een ruim assortiment met onder andere zitmeubelen, verf, woondecoratie, zijden bloemen en parfums. De collectie bestaat uit verschillende stijlen en ze bieden persoonlijk woonadvies op maat. Ze hebben ook een woonblog genaamd 'No 34' waarin praktische tips worden gegeven over geuren in huis, verlichting en het schilderen van trappen. Ze verkopen krijtverf en andere verfsoorten van hoogwaardige kwaliteit, zowel voor binnen als buiten. Daarnaast bieden ze ook een uitgebreid kleur- en woonadvies aan. De winkel heeft stijlkamers die steeds in een andere sfeer gedecoreerd zijn en er worden wekelijks nieuwe items toegevoegd. De winkel in Barneveld is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat You like it Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van You like it Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij You like it Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je You like it Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar You like it Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. You like it Wonen

Bezoekers bekeken ook