Yoga Chandra Barneveld

Yoga Chandra Barneveld is een Yogastudio gelegen aan Van Breugelplantsoen 81 in Barneveld.

Meer informatie over Yoga Chandra Barneveld in Barneveld

Studio Yoga Chandra Barneveld biedt een combinatie van mindfulness, adem- en ontspanningsmethodieken en diverse yogastijlen voor een totale lichaamsbeleving. Yoga helpt je om weer verbinding te maken met jezelf en anderen, om jezelf fysiek, mentaal en emotioneel te leren kennen. Bij Studio Yoga Chandra beoefen je yoga met aandacht en respect voor lichaam en geest, en de vruchten hiervan kun je integreren in je dagelijks leven. De studio biedt een oase van rust waar je jezelf mag zijn en tot rust kunt komen. Er worden ook proeflessen aangeboden om de studio en lessen te verkennen. Daarnaast delen cursisten positieve ervaringen, waarbij ze de yogalessen en workshops als ontspannend, rustgevend en inzichtgevend ervaren.

Wil je weten wat Yoga Chandra Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Chandra Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Chandra Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Chandra Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Yoga Chandra Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Chandra Barneveld

Bezoekers bekeken ook