Woninginrichting Van De Kamp

Woninginrichting Van De Kamp is een Winkel gelegen aan Kerkstraat 16 in Voorthuizen.

Meer informatie over Woninginrichting Van De Kamp in Voorthuizen

Van De Kamp Woninginrichting is een familiebedrijf dat al sinds begin 1900 bestaat. Ze begonnen als een 'Winkel van Sinkel' genaamd Johannes van de Kamp Manufacturen en Galanterieën en zijn uitgegroeid tot een eigentijdse woninginrichter waar vakmanschap, kwaliteit en service centraal staan. Ze hebben trots op hun vakmanschap en hebben nog steeds echte stoffeerders in dienst. In hun collectie vind je alleen speciaal geselecteerde A-merken, wat garant staat voor kwaliteit en garantie. Hun goed opgeleide medewerkers hebben gedegen vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends, waardoor ze goed advies kunnen geven in de showroom of bij de klant thuis. Het bedrijf is trots op de prettige sfeer die heerst op de werkvloer en heet klanten van harte welkom in hun showroom, waar altijd koffie klaarstaat. De showroom is geopend op afspraak op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Woninginrichting Van De Kamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woninginrichting Van De Kamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woninginrichting Van De Kamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woninginrichting Van De Kamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Woninginrichting Van De Kamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woninginrichting Van De Kamp

Bezoekers bekeken ook