Wim Hof Center - Ice Man

Wim Hof Center - Ice Man is een Sportschool gelegen aan in Stroe.

Meer informatie over Wim Hof Center - Ice Man in Stroe

De Wim Hof Methode is een manier om je lichaam en geest in een optimale natuurlijke staat te houden. Vroeger zorgde de meedogenloze natuurlijke omgeving ervoor dat ons lichaam en geest optimaal functioneerden. Tegenwoordig zitten we echter de hele dag op onze telefoon en in verwarmde kamers, waardoor onze natuurlijke verdedigingsmechanismen niet meer optimaal werken. De methode is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: ademhaling, blootstelling aan kou en toewijding. Door middel van speciale ademhalingstechnieken en blootstelling aan kou kunnen we ons innerlijke kracht en energie herstellen. De methode biedt vele voordelen, waaronder meer energie, verminderde stress en een verbeterd immuunsysteem. Je kunt de methode leren via online video cursussen of live evenementen met gecertificeerde instructeurs. Daarnaast zijn er ook bi-jaarlijkse expedities waar je kunt deelnemen en samen met Wim Hof de grenzen van je lichaam en geest kunt verkennen.

Wil je weten wat Wim Hof Center - Ice Man verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wim Hof Center - Ice Man of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wim Hof Center - Ice Man? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wim Hof Center - Ice Man het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Wim Hof Center - Ice Man reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wim Hof Center – Ice Man

Bezoekers bekeken ook