Wildebras @ThePark

Wildebras @ThePark is een Restaurant gelegen aan Putterweg 70 in Garderen.

Meer informatie over Wildebras @ThePark in Garderen

Wildebras @ThePark is een veelzijdig familierestaurant in Garderen, gelegen in de prachtige Veluwse natuur. Het restaurant biedt gratis parkeergelegenheid en heeft 180 zitplaatsen, waarvan 80 op het zonnige terras. Daarnaast zijn er 4 Fun Bowlingbanen, een bioscoop voor kinderen en een speelzolder met gameroom. Let op: de speelzolder is gesloten vanaf 19 september tot medio half oktober. Het restaurant is gevestigd op Putterweg 70 in Garderen en is te bereiken via 0577-462936 of info@restaurantdewildebras.nl. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Wildebras @ThePark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wildebras @ThePark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wildebras @ThePark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wildebras @ThePark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Wildebras @ThePark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wildebras @ThePark

Bezoekers bekeken ook