Wijnboerderij Welgelegen

Wijnboerderij Welgelegen is een Accomodatie gelegen aan Garderbroekerweg 83 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek

Stel je eens voor... Je slaapt in een heerlijk bed in een voormalig wijnvat van 7000 liter. Na het opstaan haal je verse eieren bij de scharrelkipjes in de tuin of geniet je van het ontbijt dat voor je klaar is gezet. De kinderen kunnen spelen en de dieren knuffelen in de speeltuin en dierenweide rondom het vakantiehuis. In de omgeving kun je genieten van de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Bij zonsondergang kun je van een wijntje genieten met uitzicht op de wijngaard op je eigen terras. Als dit jouw ideale vakantie of weekendje weg klinkt, ben je van harte welkom in de wijnlodge van wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek! Op het achtererf van de boerderij is een zeer luxe zespersoons vakantiehuis gerealiseerd. De wijnlodge biedt comfort en privacy, aangezien je als enige op het achtererf logeert. Wat de wijnlodge zo uniek maakt, is het opvallende wijnvat van 7000 liter waar het ouderlijk bed in is gemaakt. Dit wijnvat heeft tot voor kort dienst gedaan in de wijnproductie maar krijgt nu een tweede leven als comfortabel en uniek slaapverblijf. Kom het zelf ervaren en boek nu via de website van Wijnboerderij Welgelegen voor extra korting en een welkomstpakket!

Wil je weten wat Wijnboerderij Welgelegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnboerderij Welgelegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnboerderij Welgelegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnboerderij Welgelegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Wijnboerderij Welgelegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnboerderij Welgelegen

Bezoekers bekeken ook