Wijn Escape

Wijn Escape is een Escaperoomcentrum gelegen aan Stroetweg 9 in Voorthuizen.

Meer informatie over Wijn Escape in Voorthuizen

Bij Expeditie Zeumeren in Voorthuizen kun je ontsnappen aan een wijnproeverij in de eerste wijnproeverij escape room van Nederland. Tijdens de escaperoom leer je over verschillende wijnen en krijg je de kans om ze te proeven. Als je de kluis kraakt, win je een lekkere fles wijn. Daarnaast kun je ook een arrangement boeken, waarbij je kunt genieten van een heerlijke saté of borrelplank. Expeditie Zeumeren biedt nog veel meer mooie belevingen, dus je kunt er een bijzonder avondje uit van maken. Als je zelf een escaperoom wilt opzetten, kun je terecht bij De BelevingsExperts, zij kunnen een escaperoom op maat ontwikkelen. Reserveren kan via de website van WijnEscape - Expeditie Zeumeren.

Wil je weten wat Wijn Escape verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijn Escape of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijn Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijn Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Wijn Escape reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijn Escape

Bezoekers bekeken ook