Wentzo

Wentzo is een IT-consultancy gelegen aan Hooiweg 23 in Garderen.

Meer informatie over Wentzo in Garderen

Wentzo is een betrokken, duurzame en sociale netwerkpartner in Nederland. Sinds 1999 realiseren en beheren ze complexe netwerkinfrastructuren voor onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en bedrijven zoals McDonalds, Wehkamp en Jaarbeurs. Met hun As a Service-oplossingen bieden ze flexibiliteit, toekomstbestendigheid en een uitstekende netwerkervaring. Meer dan 500 bedrijven en non-profitorganisaties waarderen Wentzo gemiddeld met een 8,7 en geven hun support zelfs een 9,1. Klanten zijn tevreden over de verminderde verstoringen en beheerlast, de korte lijntjes en de professionele implementatie op locatie. Wentzo voldoet aan de eisen van onderwijsinstellingen en heeft ervaring met netwerkoplossingen binnen scholen. Bij Wentzo is er geen hiërarchie en zijn er geen targets, maar wel een goede werk-privébalans, vrijheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wentzo groeit snel en is op zoek naar nieuwe medewerkers. Ze bieden ook network-as-a-service aan, zodat klanten zich kunnen focussen op nieuwe IT-kansen en de digitale transformatie van hun organisatie.

Wil je weten wat Wentzo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wentzo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wentzo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wentzo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Wentzo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wentzo

Bezoekers bekeken ook