Waaijenberg Eikenhout

Waaijenberg Eikenhout is een Houtbewerker gelegen aan Wencopperweg 69 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Waaijenberg Eikenhout in Kootwijkerbroek

Waaijenberg Eikenhout is een leverancier van oud en nieuw eikenhout voor zowel particulieren als aannemers. Ze creëren ambachtelijke houten constructies, zoals woonboerderijen, bijgebouwen en hooibergen. Het eikenhout kan ook worden gebruikt voor verschillende interieurstijlen, zoals stallen, boerderijen en woningen. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met Matthijs. Daarnaast biedt Waaijenberg Eikenhout ook hulp bij het ontwerp van uw droomwoning of bijgebouw. Het familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het werken met oud eiken van wel 400 jaar oud. Ze streven naar karakter, luxe en kwaliteit in elk project. Er is ook een vacature voor een ervaren timmerman bij het bedrijf. U kunt een gratis magazine aanvragen vol inspiratie en advies voor uw project. Ten slotte kunt u een offerte aanvragen en een afspraak maken om uw droomwoning te realiseren met het eikenhout van Waaijenberg Eikenhout.

Wil je weten wat Waaijenberg Eikenhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waaijenberg Eikenhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waaijenberg Eikenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waaijenberg Eikenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Waaijenberg Eikenhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waaijenberg Eikenhout

Bezoekers bekeken ook