W. van Wijk zadels

W. van Wijk zadels is een Paardrijwinkel gelegen aan Kallenbroekerweg 8 in Barneveld.

Meer informatie over W. van Wijk zadels in Barneveld

Van Wijk Zadels, gevestigd in Barneveld, is gespecialiseerd in het corrigeren en opvullen van zadels. Willem van Wijk, de eigenaar, heeft meer dan dertig jaar ervaring in de paardensport en is nu ook een zadelspecialist. Door zijn eigen stembandproblemen kon hij niet langer lesgeven en besloot hij zich te richten op het verbeteren van slecht passende zadels. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij een zadelmakerij en kan nu dagelijks klanten voorzien van passend advies bij de aanschaf of correctie van een zadel. Van Wijk Zadels staat bekend om hun gedrevenheid en betrokkenheid en wil het beste voor zowel het zadel, het rijplezier als het paard.

Wil je weten wat W. van Wijk zadels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W. van Wijk zadels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W. van Wijk zadels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W. van Wijk zadels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar W. van Wijk zadels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W. van Wijk zadels

Bezoekers bekeken ook