W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v.

W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. is een Dakdekker gelegen aan Wattstraat 4 in Barneveld.

Meer informatie over W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. in Barneveld

Van de Kamp Dakbedekkingen is een allround dakbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg, onderhoud en renovatie van platte en hellende daken. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals dakrenovatie, dakonderhoud, dakinspectie, dakafwerking en reparatie van daklekkages. Het bedrijf heeft hoogopgeleide dakdekkers in dienst die deskundig advies kunnen geven over dakbedekking en optimale verwerking. Ze werken voornamelijk voor bedrijven, aannemers, overheidsinstellingen en woningbouwcorporaties. Daarnaast bieden ze ook montage van energiedaken, groendaken, valbeveiliging, lichtkoepels en dakconsoles voor zonnepanelen aan. Het bedrijf heeft ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals de renovatie van de Zwarte Silo in Deventer en dakrenovaties in Nijkerk, Woudenberg en Ulft. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en kan particulieren helaas niet helpen.

Wil je weten wat W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W.H. van de Kamp Dakbedekkingen b.v.

Bezoekers bekeken ook