Vrienden van VVOP

Vrienden van VVOP is een Sportclub gelegen aan Roelenengweg in Voorthuizen.

Meer informatie over Vrienden van VVOP in Voorthuizen

Vrienden van VVOP is een initiatief om het netwerk uit te breiden en de sportieve doelstellingen van voetbalclub V.V.O.P te ondersteunen. Er worden verschillende evenementen georganiseerd, zoals een bedrijfsuitje bij Iwaarden op 12 april en een sponsortoernooi op 2e pinksterdag. Er is ook nieuws over sponsoren, zoals Van Kooten die in het zonnetje wordt gezet en nieuwe kleding voor jeugdelftallen. Verder wordt er teruggeblikt op het eerste sponsortoernooi en wordt er binnenkort een nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. De missie en visie van de voetbalvereniging is om een veilige, gezellige en sportieve omgeving te bieden aan de jeugd. Ook is er de mogelijkheid om vriend te worden en in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Vrienden van VVOP verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrienden van VVOP of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrienden van VVOP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrienden van VVOP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Vrienden van VVOP reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrienden van VVOP

Bezoekers bekeken ook